vrijdag 15 februari 2008

nog meer scrapsels

gister en vandaag heb ik bijna de hele dag aan het scrappen besteed (als je het tenminste zo komt noemen als onder tussen jari en mijn neefje in het rond rennen) helaas kan ik nog niks laten zien....

ik heb een LOtje gemaakt voor de wedstrijd op de scrapheapsite, natuurlijk kun je daar wel even een kijkje gaan nemen in de gallery onder het kopje wedstrijden.

ook heb ik een kadootje gemaakt voor iemand die binnenkort sara gaat zien, omdat de persoon in kwestie ook wel eens hier komt kijken laat ik hem maar niet zien ;)

en nu ben ik nog bezig aan een miniboekje voor een collega die eind van de maand afscheid neemt, zodra het af is laat ik het zien.



oepsssss..... bijna vergeten dat in jullie nog de onderkant van de april kalender zou laten zien:





maandag 11 februari 2008

online kalendercrop

1 keer per maand doe ik mee aan een online kalendercrop bij de scrapheap, vanavond was de maand april aan de beurt. omdat ik morgenavond naar een concert ben wil ik vanavond een beetje op tijd naar bed, de onderkant van de kalender maak ik dus van de week even af.

zondag 10 februari 2008

alweer bijna maandag :(

en dan is het alweer bijna maandag, 4 hele vrije dagen om zonder ook maar een beetje gescrapt te hebben..... ik krijg nu al bijna afkick verschijnselen!
even kijken of ik de kleine vanavond een beetje op tijd in bed krijg en dan op zijn minst nog een half LOtje in elkaar kan zetten :o)

vrijdag 8 februari 2008

bling bling wedstrijd de scrapheap

van het weekend kreeg ik een mailtje van de scrapheap, ik ben derde geworden in de bling bling wedstrijd! de opdracht was om een lay out te maken met minimaal 3 bling items waarvan 1 bling bling dessin papier.

carnaval lay out


op het kindercarnaval afgelopen zaterdag hebben we zulke mooie foto's gemaakt, kon het niet laten om er gelijk mee aan de gang te gaan zondag. helaas kan ik deze nog niet laten zien omdat ik hem heb ingestuurd voor de februari sketch challenge bij scrapland. ook maandagavond tijdens de online crop van de scrapheap heb ik natuurljk de carnavals foto's gebruikt , wat resulteerde in bovenstaande lay out.


donderdag 7 februari 2008

eerst blad BOM


van de week heb ik een avondje lekker gecropt bij mams, deze spread is het resultaat! de eerste voor mijn BOM (book of me) dat dit jaar op het programma staat.